zxczxc


zxc

Hvem og hvad …

Udadvendt, people-minded og resultatorienteret projektleder med mere end 20 års konkret erfaring som udvikler, konsulent og projektleder i forbindelse med implementering af produktions-nære IT-løsninger i industrien – primært MES-løsninger og MES/ERP-integrationer

Jeg brænderfor livet i og omkring projekterne; at skabe resultater sammen med og igennem andre, at udfordre løsninger og forståelser og at sikre fremdrift og dialog.

De seneste knap 10 år har jeg fokuseret på projektledelsen og er her især optaget af people-aspektet som en afgørende forudsætning for et projekts succes; hvordan fremmer man dialog og refleksion og skaber mening og retning i teamet samt sikrer ejerskab og organisatorisk forankring.

.

Min ambition med People & Projects er endvidere at arbejde mere målrettet med det personlige lederskab og her igennem inspirere mennesker til at leve livet med større engagement, klarhed og autencitet – primært igennem coaching – og at bringe dette lederskab ind i projekter og organisationer.

“It helps if you remember that everyone is doing their best from their level of consciousness”

– Deepak Chopra

Personligt henter jeg min energi i mødet med mennesker – i dialogen og samskabelsen. Jeg elsker havet og sejler i min fritid i min gamle grinde Wally og underviser i den praktiske del af duelighedsprøven i Kaløvig Bådlaug.